2010-08-25
 16:45:00

Im back!

Ja jag har saknat er också! Nä men jag har ju inte bloggat på ungefär tre dagar nu eftersom jag drog på mig en förkylning i söndags så jag har verkligen haft någon ork att blogga de här senaste dagarna. Men nu börjar jag må lite bättre och uppdateringen kommer att sätta igång igen.
Iallafall, i måndags började ju skolan enligt schema och jag tycker att det känns helt okej hittills dock har det varit ganska slappa lektioner eftersom det är första veckan så jag får väl förbereda mig på lite jobbigare dagar ..
Just nu är jag hemma hos mig med Clara och vi checkade precis min mejl och såg att vi hade fått en bekräftelse från dansskolan ECK, så den 4 september ska vi börja på en trumsolo kurs det ska bli väldigt kul!

Nu ska vi kolla klart på The simpsons, vi hörs senare! ♥

2010-08-22
 11:59:44

Ingen kamera!

Juste jag ville bara säga att det blir inte så mycket bilder på allt jag gör och sådär just nu för att jag har tappat bort min kamera.. Otroligt irriterande! Den låg på mitt skrivbord för cirka två veckor sen, det kommer jag ihåg starkt, men nu hittar jag inte den någonstans. Jag får se om jag köper en ny när jag får min lön eller om jag väntar ända till jul (?!) med att önska mig en. Så nu vet ni varför det inte blir så mycket bilder just nu..! Ha en trevligt söndag så hörs vi senare. Love
2010-08-22
 11:41:44

Dålig uppdatering

Okej ja dålig uppdatering jag vet! Men jag har inte haft tid haha, jag sov ju hos Jessica och Therese i Fredags och igår var jag med Sebbe som kom hem :) Tyvär har jag inga bilder från Jess och Tess än, vi får se om det kommer senare.
Idag ska jag vara lite duktig och gå och simma med Tintin och min lillebror Daniel, vid halv ett ska vi gå till Forsgrenska på Medis. Jag tycker ändå det ska bli ganska skönt att simma även fast jag just nu känner att jag håller på att bli sjuk .. Både min hals och mitt huvud värker, verkligen jätte kul. Men jag har druckit en kopp te så det känns iallafall lite bättre nu! Efter vi har simmat ska jag även orka gå på ett öppet hus på en magdans skola där jag, Tintin och Clara ska börja ta danskurser. Det ska bli lite roligt ändå för dom kommer att ha en uppvisning och sedan kommer man även få prova på lite magdans där.
Men nu måste jag lägga mig och vila lite innan vi drar och motionerar haha! Puss ♥


En magdans bild på Clara, mig och Tintin! :)

2010-08-20
 12:22:26

20 augusti 2010

Redan hemma från skolan hihi! Väldigt skön skoldag, nu börjar man faktiskt prata med lite mer folk i klassen också. Det är klart att det är lite stelt och så eftersom vi bara gått med varandra i fem dagar men jag hoppas att det kommer bli bra stämmning i den här nya klassen. Just nu försöker jag få tag i Tintin för jag vill att hon ska följa med mig och köpa lite nödvändiga skol saker men hon svarar inte .. Det skulle faktiskt inte förvåna mig om hon fortfarande ligger och sover men jag ska snart försöka ringa henne igen!

Nu är det iallafall bestämt att jag åker hem till Jess och Tess i Spånga ikväll så då får jag skriva några inlägg därifrån, nu ska jag gå och göra lite varma mackor till lunch mums!


Imorgon kommer min Sebastian hem från Barcelona så då ska jag träffa honom, wiii :)

2010-08-20
 08:48:08

Skönt med fredag!

Så nu är äntligen fredagen här, alltid lika skönt! Idag blir det en kort skoldag för mig, jag tror att vi skulle sluta innan lunch faktiskt. Efter det ska jag dra hem och anmäla mig till en magdans kurs, det blir nog med sjal ändå så jag hoppas att det är kul.. På kvällen ska jag förhoppningsvis hem till Jessica och Therese, mitt favorit tvillingpar haha, och sova där och det är alltid lika mysigt! Det blir nog en film och godiskväll och jag ska försöka sno Jessicas kamera och ta lite bilder eftersom min är borta ... Men nu måste jag springa iväg till skolan!
Ha en skön fredag :)


Jessica, Jag och Therese för ganska länge sen!

2010-08-19
 16:10:41

Ut med hunden

Nu bär det av ut med hunden sedan iväg och vara barnvakt, ska natta barnen ikväll så jag hinner inte skriva något mera idag. Vi hörs lateeer, pussar

 
Luddepojken, min bebis även fast han kanske inte älskar mig .. :)

2010-08-19
 14:18:34

19 augusti 2010

Så nu är jag hemma från skolan, den här första skolveckan har faktiskt gått ganska snabbt! Dock har det inte vartit några riktiga lektioner än men ändå, skola är skola haha .. Idag har vi iallafall provat ut serverings- och kökskläder eftersom jag faktiskt går på en hotell och restaurang skola ;) Serveringskläderna, som även funkar som hotell kläder, består av en vit långärmad skjorta, en svart kjol och en fluga, mycket vackert..! Så det är så jag kommer att se ut på mina framtida hotell lektioner haha, men nu på måndag ska vi börja med att arbeta i bageriet vilket ska bli lite spännande. Dock säger alla att man kommer att gå upp i vikt på den här skolan för man jobbar med så mycket mat och sånt, och därför ska jag nu börja träna! Springa, simma, dansa, spinning, vad som helst för jag vill ej gå upp i vikt :) För er som inte vet det så kommer jag att prova på både hotell, restaurang och serverings lektioner nu i ettan för att sedan specialisera mig i tvåan, troligtvis med hotell då.

Vid fem ska jag börja åka till mina barnvakts barn, får se om jag hinner skriva innan det annars så får ni ha en skön kväll! ♥


2010-08-18
 19:31:54

I will miss you

Nu när jag har börjat i en helt ny klass i en helt ny skola har jag börjat tänka, nu kommer jag inte att få träffa mina två allra bästavänner i skolan varje dag längre .. Vilket har blivit en vana efter de här tre åren tillsamans, det känns faktiskt väldigt konstigt! För vem vet, tänk om vi kommer att tappa kontakten helt? Egentligen tycker och tror jag inte att det borde bli så eftersom dom är en sån stor del av mig! :) Så enligt mig kommer vi inte komma ifrån varandra på ett bra tag till, jag älskar er Tintin och Clara ♥

2010-08-18
 16:29:36

Barnvakt imorgon!

Nu är det så att jag har verkligen ingenting att göra, egentligen har jag ingen ork att göra något speciellt heller men jag känner att jag inte kan sitta framför datorn längre .. De enda planerna jag har ikväll är att Tintin ska komma hit och vi ska anmäla oss till en magdans kurs på Egyptiskt Kulturcentrum! Jag hoppas att vi inte anmäler oss försent så vi inte får någon plats.. Men jag hoppas på att vi kommer med i en Trumsolo grupp annars tar vi nog magdans med sjal. Anyway, imorgon ska jag vara barnvakt för första gången på hela sommaren. Innan sommaren jobbade jag för ett jätte trevligt par med två söta döttrar, jag hämtade tjejerna på dagis varje onsdag och hjälpte till på helgerna när det behövdes. Nu i sommras tog vi ett litet uppehåll men imorgon är det dags igen! Jag har faktiskt saknat tjejerna så det ska bli kul att träffa dom igen, jag ska natta dom därför kommer jag nog inte kunna skriva något imorgon kväll. Så nu vet ni det, puss på er sålänge ♥

 
Här är Molly 4 år, Jag och Ella 2,5 år!
Haha jag gillar verkligen Mollys grimars på den första bilden ;)

2010-08-18
 13:05:47

Måste ha!

Hejhejhallå, jag kom precis hem från skolan och på tunnelbanan hem kom jag på att jag verkligen behöver en ny parfym och det bästa är att jag har hittat den perfekta! Det är en parfym från Ed Hardy, i affärer kostar den runt 600 kr vilket för mig är lite dyrt men då tittade jag runt lite på internet och hittade den för endast 379 kr på Nordicfeel.com, super bra ;) Så så fort jag har fått min lön för mitt sommarjobb ska jag att jag ska klicka hem den här parfymen;

2010-08-17
 21:04:06

-



R.I.P Morbror Lars Arnkvist
Jag hoppas att du har det bra vart du än är nu ..



2010-08-17
 20:18:10

Tredje gången gillt ..

Detta är tredje bloggen jag skapar på två dagar! Blogg.se och Hotmail.com samarbetade tyvärr inte med mig och jag kom därför inte in på mina konton .. Men nu funkar allt som det ska och jag är här för att stanna, haha!
Just nu är jag hemma hos Tintin med Clara, vi sitter och lyssnar lite på musik och pratar om livet ( = Claras nervositet inför hennes första skoldag imorgon .. ) Efter min andra avklarade skoldag träffade jag Ludvig och Gustav, vi drog till Ringen där vi mötte upp Clara och Tintin. Vi fortsatte mot Globen köpcentrum där vi träffade Rebecka och Evelyn, roliga tjejer.
Nu ska jag äta en sen middag, ha det bra! ♥


Petter feat. Veronica Maggio - Längesen
En jätte fin låt, love it

2010-08-17
 19:51:36

All eyes on me

Hej!
Jag heter Karolina "Carro" Arnkvist och är 16 år, född 1994. Nu är sommarlovet över och jag fick en impuls av att skaffa en ny blogg! Idag den andra dagen i mitt nya gymnasium, Stockholms hotell- och restaurang skola. Så det är det som kommer vara min sysselsättning de närmaste tre åren, på fritiden kommer jag också att dansa magdans med mina två vänner Tintin och Clara vilket jag har gjort i ungefär två år nu. Hoppas att ni kommer gilla och följa min blogg som kommer handla om mitt liv och allt roligt och ledsamt som händer där, puss så länge! :)



2010-08-17
 19:42:18

Välkommen till min nya blogg!